Dag 9

Tjenixen!!

Igår kväll hade vi inget utklädnadsspår som vi har haft tidigare kvällar, utan istället hade vi grillmys nere vid badviken. I början fick de som ville bada, vilket ett tiotal gjorde. Jack och Olle sprang runt med handdukar som mantlar och lekte superhjältar, fett coolt... Eller? Sen kollapsade hela bänken när de hade suttit på den ett tag. Jack: "Det var kul."

Efter badandet satt vi alla vid lägerelden där vi sjöng, knöt vänskapsband, grillade korv och åt mariekex. Det var mycket mysigt! Det var dock inte bara elden som var het denna kväll utan en romantisk atmosfär fyllde den ljuva skogsluften. Man skulle kunna säga att LOVE IS IN THE AIR mellan ett flertal konfirmander.. Namnen ger vi inte ut däremot utan ni får helt enkelt vara lite nyfikna. Näääänäääää för nääänäää! You wish you were us, huh?

Kvällens andakt var lika fin som vanligt. Temat var kärlek och vi fick sitta kvar en stund och sjunga och tända ljus. På natten fick Jack och Olle för sig att gå upp och dansa i kalsonger och mantel för ledare Buba, men de blev påkomna innan de hann genomföra sitt dansnummer. Buba öppnade nämligen dörren medan Jack stod i kallingar i rummet och precis då kom Olle från andra dörren.. Riktigt fail med andra ord! Annars var denna natt inte heller särskilt livlig eftersom ledarna var benhårda och satt i korridorerna. Ännu en gång var det VICTORY för oss ledare!!!! Jack: "Vi försökte ju inte ens, vi kan spöa er så hårt.." Ledar-feffe: "Yeah baby, lycka till.." 

Imorse vaknade Alicia av att Morgan kittlade henne så att hon flög upp ur sängen. Detta var även till ljudet av hög musik. I norra vaknade konfirmanderna av att ledarna hoppade och dansade i rummen till extremt hög musik. Väckningen följdes av morgonbön och upplevelsepass som enligt Maggie var lärorikt och intressant. Man fick skriva vad man är tacksam för, vad man vill be om förlåtelse för samt vad man vill ha hjälp med. Detta tror vi alla är viktigt att öva på för ofta tänker man inte på det.

På fritidspasset hängde alla som vanligt nere vid badviken. Det var skönt, men dock lite mer moln än tidigare dagar. Cami seglade själv och han säger stolt och med rak rygg att det gick bra! Maggie och Clara seglade också och även hon säger med stolthet i rösten att de INTE kapsejsade. Bra där! Cecilia, Elsa, Cornelia och Ulrika seglade ute på fjärden. Båtledarna blev riktigt stolta höhö. Resten av konfirmanderna ägnade sin fritid till bad, sol och att knyta vänskapsband. En mysig eftermiddag, med andra ord.

Dagens citat: Maggie visar sin blonda sida för Micke Tamm. "Jag är fett lättväckt innan jag har somnat.." Ingen förstår vad hon menar..

Dagens ilska: En gäng konfirmander (bland annat Henric, Johan, Ludvig U, Axel H, David) hoppar omkring i sängarna i ett rum med väldigt hög musik då ledare Marcus träder in. "Det här är det DUMMASTE jag sett.."

CIAO!

/Ledar-Feffe, Jack, Alicia, Maggie, Henric, Axel, Cami och Cecilia ♣

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0